Waarom voor ons kiezen?

Professionals

Ons project richt zich op boeren, tuinbouwbedrijven, boomkwekers en innovatieve greenkepers, kortom, iedereen die vandaag de oplossingen van morgen wilt ontwikkelen.

Particulieren

Ons project is ook gericht op particuliere klanten; we denken ook aan uw tuin en moestuin door een speciaal voor u samengesteld assortiment aan te bieden.

100% Natuurlijk

We bieden u een reeks producten die erkend zijn als basisstoffen en gebruikt kunnen worden in de biologische landbouw, die even gezond zijn voor de natuur als voor uzelf.

Agripur wordt gemaakt voor en door boeren. Het bedrijf houdt toezicht op de volledige productieketen, van de teelt tot het eindproduct.

100% Belgische producten, 100% natuurlijk.

Het bedrijf werd opgericht in 2015 en staat onder leiding van een groep innovatieve landbouwers die als doel hebben te anticiperen op de geleidelijke afschaffing van chemische producten door geloofwaardige alternatieven te ontwikkelen. Onder hen, brandnetel of heermoes, natuurlijke producten waarvan de goede eigenschappen al bekend zijn sinds de oudheid.

KWALITEITSGARANTIE
ONZE PRODUCTEN
Onze producten

Purtica - Purella - Symphypur

We produceren plantenextracten in de vorm van vloeibare formules die brandnetel bevatten (Urtica dioica), heermoes (Equisetum arvense L.) of smeerwortel (Symphytum officinale). Deze natuurlijke preparaten zijn vooral meststoffen voor alle gewassen, sierplanten en gazons. Onze producten hebben ook de volgende eigenschappen fungiciden en insecticiden.

Koop ons product

Waar kun u ons vinden?

Onze troeven zijn de professionalisering en stabilisatie van ons product door een uniek proces in Europa; hierdoor kunnen we u een volledig natuurlijk en perfect gecontroleerd product aanbieden.

    Winkelwagen