Producten op maat van uw behoeften

Voor particulieren

Onze producten zijn bedoeld voor zowel beginners als ervaren permaculturisten. Ze zijn geschikt voor je moestuin of voor de verzorging van je sierplanten.

 1. Veilige en effectieve producten om planten te beschermen tegen ziekten en plagen

  Agripur producten zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en zijn daarom milieuvriendelijk. Ze zijn ook wetenschappelijk getest en bewezen effectief in het beschermen van planten tegen ziekten en plagen.

 2. Producten die gemakkelijk te gebruiken en aan te brengen zijn

  De producten van Agripur zijn eenvoudig te gebruiken en toe te passen, zelfs voor mensen zonder tuinierervaring. De instructies zijn duidelijk en beknopt en de producten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn.

 3. Betaalbare producten

  De producten van Agripur zijn betaalbaar, waardoor ze toegankelijk zijn voor tuiniers met elk budget.

Purtica

Onze brandnetelslijm PURTICA is het resultaat van de gisting van onze brandnetels (Urtica dioica) in water. Cumulatieve toepassingen van brandnetelmest zorgen voor bladbemesting gedurende het hele seizoen. Naast de bemestende eigenschappen is brandnetelpurine specifiek erkend voor zijn schimmeldodende, insectendodende en acarendodende werking tegen verschillende ziekten en plagen.

Regelmatige toepassing van PURTICA zorgt voor een continue aanvoer van voedingsstoffen en houdt ziekten en plagen preventief weg uit je moestuin en planten.

Purella

Ons product PURELLA is een vloeibare formule met een afkooksel van heermoes (Equisetum arvense L.).
Rijk aan sporenelementen, waaronder silicium, is dit natuurlijke preparaat een uitstekende verdedigingsstimulator voor planten.
PURELLA heeft ook uitstekende schimmeldodende eigenschappen.

Regelmatige toepassing van PURELLA voorziet je planten ook van voedingsstoffen en helpt vooral bepaalde ziekten voorkomen.

RENDU-3D_SYMPYPUR_GAMME

Symphypur

Ons product SYMPHYPUR is een vloeibare formule die smeerwortelmest bevat (Symphytum officinale).
Dit natuurlijke preparaat is rijk aan fosfor en kalium en stimuleert de bloei en de vorming van knollen en vruchten. SYMPHYPUR is een uitstekende aanvulling op onze brandnetelpurine PURTICA.

Certificering en verpakking

Onze producten zijn Belgisch en 100 % natuurlijk, zonder risico voor mens of milieu.

Een klassiek sollicitatieprogramma bestaat uit het regelmatig aanbrengen van PURTICA aan het begin van de cyclus om de vegetatieve ontwikkeling te stimuleren. Daarna moet je het volgende toevoegen SYMPHYPUR om de bloei en vrucht- of knolvorming te stimuleren. Afhankelijk van ziekten en plagen moet je het volgende toevoegen PURELLA of verkort de behandelingsintervallen met PURTICA.

Onze producten zijn gecertificeerd voor gebruik in de biologische landbouw. Inspectie-instelling: Certisys.

We bieden verpakkingen van 1, 5 en 25 liter die aan je behoeften voldoen.

Waar vindt u onze producten?

   Wilt u meer informatie?

   Stuur ons uw contactgegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.

     Winkelwagen