Een product aangepast aan uw behoeften

Voor particulieren

Onze producten zijn gericht op particulieren, beginners en ervaren permaculturisten. Ze zijn geschikt voor uw moestuin of het onderhoud van uw sierplanten

 1. Verbetering van de kwaliteit van de moestuin/tuin

  Brandnetelmest is rijk aan stikstof, fosfor en kalium, drie essentiële voedingsstoffen voor de groei van planten. Door brandnetelmest als meststof te gebruiken, kunt u de kwaliteit van uw moestuin of perceel verbeteren door uw planten te voorzien van de voedingsstoffen die ze nodig hebben om te gedijen. Bovendien bevat brandnetelmest ook nuttige micro-organismen die de bodemstructuur kunnen helpen versterken en het vermogen om water vast te houden kunnen verbeteren.

 2. Financiële besparingen

  Brandnetelmest is over het algemeen goedkoper te produceren dan synthetische chemische meststoffen. Door brandnetelmest te gebruiken, kunt u geld besparen en de kwaliteit van uw tuin verbeteren.

 3. Milieuvriendelijke bemesting

  Brandnetelmest is een natuurlijk alternatief voor synthetische chemicaliën die in de landbouw en de tuin worden gebruikt. Door brandnetelmest te gebruiken, beperkt u de impact op het milieu en draagt u bij tot de bescherming van de biodiversiteit.

5-20L-campagne-2022

Purtica

Onze brandnetelslijm PURTICA is het resultaat van de gisting van onze brandnetels (Urtica dioica) in water. Cumulatieve toepassingen van brandnetelmest zorgen voor bladbemesting gedurende de hele gewascyclus. Naast zijn bemestende eigenschappen is brandnetelmest vooral bekend om zijn schimmeldodende, insectendodende en acariedodende werking tegen diverse ziekten en plagen.

Regelmatige toepassing van PURTICA zorgt voor een continue aanvoer van voedingsstoffen gedurende het hele seizoen en houdt ziekten en plagen preventief weg van uw tuin en planten.

Purella

Ons product PURELLA is een vloeibare formule met een afkooksel van heermoes (Equisetum arvense L.).
Rijk aan sporenelementen, waaronder silicium, is dit natuurlijke preparaat een uitstekende verdedigingsstimulator voor planten.
PURELLA heeft ook uitstekende schimmeldodende eigenschappen.

Regelmatige toepassing van PURELLA voorziet uw planten ook van voedingsstoffen en helpt vooral bepaalde ziekten te bestrijden.

Certificering en verpakking

PURTICA en PURELLA zijn 100 % natuurlijke producten die veilig zijn voor mens en milieu. Ze zijn ook gecertificeerd voor gebruik in de biologische landbouw.

Onze producten zijn gecertificeerd voor gebruik in de biologische landbouw. Keuringsinstantie: Certisys

Wij bieden u aan uw gebruik aangepaste verpakkingen in 1, 5 en 20 liter.

Waar vindt u onze producten?

   Wilt u meer informatie?

   Stuur ons uw contactgegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.