Producten op maat van uw behoeften

Voor professionals

Of u nu landbouwer, tuinder, fruitteler of groenvoorziener bent, onze producten zijn geschikt voor uw behoeften.

 1. Hoogwaardige, effectieve producten voor gezonde gewassen

  Agripur producten worden vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen en zijn onderworpen aan strenge controles.

 2. Milieuvriendelijke en duurzame producten

  Agripur producten zijn niet schadelijk voor de gezondheid van mens of dier. Ze zijn ook milieuvriendelijk en dragen bij aan de duurzaamheid van de landbouw.

 3. Vermindering van het gebruik van chemicaliën

  Agripur producten zijn een natuurlijk alternatief voor de synthetische chemicaliën die we gebruiken. In combinatie met een verstandige productiemethode kun je het gebruik van chemicaliën verminderen en voldoen aan de maatschappelijke vraag naar groenere landbouw.

Purtica

Onze brandnetelslijm PURTICA is het resultaat van de gisting van onze brandnetels (Urtica dioica) in water. Cumulatieve toepassingen van brandnetelmest zorgen voor bladbemesting gedurende de hele teeltcyclus. Naast de bemestende eigenschappen is brandnetelpurine specifiek erkend voor zijn schimmeldodende, insectendodende en acaricide werking tegen verschillende ziekten en plagen.

Purella

Ons product PURELLA is een vloeibare formule met een afkooksel van heermoes (Equisetum arvense L.).
Rijk aan sporenelementen, waaronder silicium, is dit natuurlijke preparaat een uitstekende verdedigingsstimulator voor planten.
PURELLA heeft ook uitstekende schimmeldodende eigenschappen.

 

RENDU-3D_SYMPYPUR_GAMME

Symphypur

Ons product SYMPHYPUR is een vloeibare formule die smeerwortelmest bevat (Symphytum officinale).
Dit natuurlijke preparaat is rijk aan fosfor en kalium en stimuleert de bloei en de vorming van knollen en vruchten. SYMPHYPUR is een uitstekende aanvulling op onze brandnetelpurine PURTICA.

Ben je een distributeur die onze producten wil verkopen?

Toepassingen en gebruik

Een typisch toepassingsprogramma bestaat uit verschillende toepassingen met regelmatige tussenpozen van PURTICA en SYMPHYPUR. Daarnaast moet de hoeveelheid kunstmest worden afgestemd op de weersomstandigheden en het risico op ziekten en plagen. In dit tweede geval is het raadzaam om het behandelingsschema aan te passen door de behandelingsintervallen aan te passen en het volgende toe te voegen PURELLA. 

Onze producten kunnen worden gecombineerd met elke andere behandeling, waardoor extra sproeien overbodig wordt.

100% natuurlijk, deze purines en afkooksels kunnen zowel in de conventionele als in de biologische landbouw worden gebruikt (controleorgaan: Certisys).

Wilt u meer informatie?

Stuur ons uw contactgegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.

   Winkelwagen