Een product aangepast aan uw behoeften

Voor professionals

Of u nu landbouwer, tuinder, fruitteler of groenvoorziener bent, onze producten zijn geschikt voor uw behoeften.

  1. Verbetering van de bodemkwaliteit

    Brandnetelmest is rijk aan stikstof, fosfor en kalium, drie essentiële voedingsstoffen voor de groei van planten. Door brandnetelmest als meststof te gebruiken, kunt u de kwaliteit van de grond aanzienlijk verbeteren door deze voedingsstoffen te leveren. Bovendien bevat brandnetelmest ook nuttige micro-organismen die de bodemstructuur kunnen helpen versterken en het vermogen om water vast te houden kunnen verbeteren.

  2. Financiële besparingen

    Brandnetelmest is over het algemeen goedkoper te produceren dan synthetische chemische meststoffen. Door brandnetelslurry te gebruiken, kunt u geld besparen en tegelijkertijd de kwaliteit van uw bodem verbeteren en uw impact op het milieu beperken.

  3. Vermindering van het gebruik van chemicaliën

    Brandnetelmest is een natuurlijk alternatief voor synthetische chemicaliën die in de landbouw worden gebruikt. Door brandnetelmest als meststof te gebruiken, kunt u het gebruik van chemicaliën verminderen en zo uw impact op het milieu en de volksgezondheid beperken.

5-20L-campagne-2022

Purtica

Onze brandnetelslijm PURTICA is het resultaat van de gisting van onze brandnetels (Urtica dioica) in water. Cumulatieve toepassingen van brandnetelmest zorgen voor bladbemesting gedurende de hele gewascyclus. Naast zijn bemestende eigenschappen is brandnetelmest vooral bekend om zijn schimmeldodende, insectendodende en acariedodende werking tegen diverse ziekten en plagen.

Purella

Ons product PURELLA is een vloeibare formule met een afkooksel van heermoes (Equisetum arvense L.).
Rijk aan sporenelementen, waaronder silicium, is dit natuurlijke preparaat een uitstekende verdedigingsstimulator voor planten.
PURELLA heeft ook uitstekende schimmeldodende eigenschappen.

 

U bent een kweker en u wilt onze producten verkopen?

Toepassingen en gebruik

Een typisch toepassingsprogramma bestaat uit verschillende toepassingen met regelmatige tussenpozen van PURTICA en PURELLA. Bovendien moeten de middelen worden afgestemd op de klimaatomstandigheden en het risico van ziekten en plagen.

PURTICA en PURELLA kan worden gecombineerd met elke andere behandeling om extra sproeien te voorkomen.

100% natuurlijk, deze purines en afkooksels kunnen zowel in de conventionele als in de biologische landbouw worden gebruikt (controleorgaan: Certisys).

Wilt u meer informatie?

Stuur ons uw contactgegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.